Lucian ne-a oferit o experiență minunată, am fost la sedinta foto de Crăciun și fetița noastră a fost fascinată de el . Mulțumim că am rămas cu amintiri de vis ❤️❤️

Fotograf Profesionist Nunta
Alexandra-Gabriela Mandoc

Cel mai bun fotograf profesionist pe care l am întâlnit până acum ,se vede că face cu o mare plăcere ceea ce face ( Poze !)Și spun din experiența, pentru ca vârstă îmi permite sa fac comparație,având și termene pentru așa ceva ! Dar întotdeauna,daca faci cu plăcere un lucru care îți place ,nu va iesi doar bine ! Va fi excelent cu multe steluțe ! 😀Recomand cu toata încrederea ! Pentru că pe lângă execuția desăvârșita reușește să surprindă nu doar imaginea ,emoțiile și expresiile ,dar dacă închizi ochii după ce ramai cu deliciul pozelor în minte ,vei simți și mirosul pe care cred că reușește să l imortalizeze !

Fotograf Profesionist Nunta
Florentina Grecov

Recomand cu incredere. Lucian este un adevarat profesionist, implicat, vesel, iar fiecare poza vorbeste de la sine despre calitatea serviciilor oferite.
Un om deosebit care depune pasiune in ceea ce face. Ai reusit sa surprinzi cadre minunate de la nunta noastra, cele mai frumoase fotografii.

Fotograf Profesionist Nunta
Oprea Ionut Alexandru

Recomand cu toata increderea, Lucian ar trebui sa fie in mod clar prima optiune de fotograf, face magie in orice locatie, realizeaza poze super frumoase si creative in locatii care la prima vedere nu sugereaza nimic, este foarte implicat si rabdator pentru ca pozele sa iasa perfecte.
Ne-ai cucerit încă de acum 3 ani la prima ședință photo făcută la nunta nașilor noștrii.Rezultatul colaborarii noastre a fost pe masura, pozele sunt superbe, sincer sunt peste asteptarile noastre, timpul de predare al pozelor este foarte rapid.Atat ca fotograf cat si ca om esti de nota 10+, suntem onorati ca ai acceptat sa vii la nunta noastra, cu siguranta o sa ramai fotograful familiei noastre.

Ramona Peltea
Ramona Peltea

Lucian este mai mult decat un fotograf profesionist talentat! Este un suflet frumos, un om bun dedicat activitatii pe care o face. El pune suflet, traieste cu fiecare in parte momentele minunate ale vietii si de aceea pozele ies atat de superbe si redau perfect realitatea! Pozele lui sunt insufletite si exprima emotii si viata!

Lucian este o persoana minunata pe care, dupa ce o cunosti, decizi sa faca parte din viata ta! Multumesc pentru ca ai fost alaturi de noi si ai surprins atat de magic acest moment unic! Ramanem aproape si pentru evenimentele viitoare!Dumnezeu sa te binecuvanteze, om minunat!

Cristina Cristea
Cristina Magdalena

Asta inseamna sa alegi oamenii potriviti pentru momentul potrivit ! Oameni de calitate, oameni profesionisti, oameni care se implica cu sufletul ! Va multumim mult pentru tot !

Fotograf Profesionist Nunta
Diana Iorgu

Recomand din suflet pe Joita Lucian !
Știe sa destindă atmosfera, are glumele la el ca sa te facă sa pari cât mai natural in poze, foarte rapid in livrarea materialelor !
Este minunat ! ❤️

Fotograf Profesionist Nunta
Vasalateanu Bogdan

Super fotograf Joita Lucian! Am apelat la el pentru cununia civila, suntem foarte multumiti pentru ca a reusit sa surprinda emotiile noastre in fiecare poza. Este foarte implicat si rabdator, isi doreste ca toate pozele sa iasa perfect. Pozele au fost peste asteptarile noastre la fel ca si termenul de predare. Atat ca fotograf cat si ca om esti de nota 10+, suntem onorati ca ai accepta colaborarea noastra. Recomand tuturor si ne vedem la nunta:) Multumim din suflet pentru implicare/dedicare🤗

Iulia Panait
Iulia Panait

Mulțumim, pentru profesionalism, promptitudine si pentru creativitate. Suntem incantați de modul in care ai comunicat cu noi si de faptul ca ai imortalizat momentele importante fără ca noi sa sesizam. Ai surprins cu ușurința cadre cu invitații, fără ca aceștia sa simtă camera îndreptata asupra lor. Recomandam cu drag!! La cat mai multe colaborări împreuna!

Fotografie Si Filmare Profesionala De Nunta
Dumitru Scutelnicu

Multumim, Lucian, pentru fotografiile minunate! Esti cu adevărat un profesionist, care își face treaba fără sa il simțim. Instantaneele sunt superbe, ai prins cadre de care habar nu aveam și care ne-au surprins in cel mai plăcut mod; sunt foarte expresive. Tine-o tot așa, e atitudinea corecta. Cu siguranța vom mai colabora!
Alina

Fotograf Profesionist Nunta
Tudose Alina