Desi am avut un eveniment foarte mic, am vrut sa avem amintiri frumoase . Asa ca l-am ales pe Lucian. Si bineinteles ca a fost peste asteptari! Fotografii superbe, timp de predare foarte foarte bun, el este o persoana sociabila si deschisa. Ma bucur ca l-am ales si il recomand cu toata increderea!

Cristina Leonte
Cristina Leonte

Lucian ca și fotograf profesionist a înțeles exact ce ne dorim, s-a dedicat mult pe cerințele pe care am pus accent.
Foarte plăcut de lucrat cu el, a fost persoana potrivita din spatele aparatului de fotografiat.
Iti mulțumim din suflet pentru toate momentele și emoțiile frumoase pe care ni le-ai daruit în aceste poze minunate.
I LOVE IT!❤️❤️❤️

Claudia Spanu
Claudia Spanu

O experienta minunata! Răbdare și profesionalism. Mulțumim din suflet. A fost cea mai buna colaborare de pana acum. La 10 minute după ce s-a terminat evenimentul aveam deja câteva poze cu piticul nostru. Toate recomandările noastre vor merge către tine pe viitor!

Fotografie Si Filmare Profesionala De Nunta
ALEXANDRA PAPUREANU

Recomand !!! Super profesionalism ! Mă bucur enorm ca l am prins liber pentru nunta noastră. Ne a ajutat enorm cu diminuarea emoțiilor. Iar colegul de la video, Alex, la fel. Fac super echipă. Iar pozele au ieșit bestiale ❤️

Fotograf Profesionist Nunta
Silviana Pantale

Cel mai bun fotograf fără discuție! Atent, amuzant și foarte priceput în ceea ce face. Pozele de la nunta sunt wow. A acceptat din scurt sa vina la evenimentul nostru și a făcut efectiv artă din fiecare imagine. Mulțumim din suflet pentru tot, ești un om minunat și un fotograf incredibil! ❤️❤️❤️

Fotograf Profesionist Nunta
Liliana Maria Negut

Recomandam cu încredere Joita Lucian fotograf , atât eu , cât și soția mea . Un profesionist desăvârșit , face totul la superlativ iar pe langa asta in ziua cea mare , încărcată cu atât de multe emoții , îți ia povara de pe umeri prin stilul sau . Un super om . Colegul sau , Alex de pe video este Cireașa de pe tort . Un super om . Un prieten deja prin comportament . se completează perfect . Jos pălăria , domnilor ! Sunteți Maeștrii , la superlativ .

Cum va influența AI-ul fotografia de nunta
Mihai Cosmin Miroiu

In cea mai frumoasa zi a vietii noastre am avut alaturi cel mai potrivit om pentru a imortaliza toate momentele speciale. Pozele redau cu atat de multa intensitate emotiile si trairile noastre, incat cu siguranta le vom retrai de fiecare data cand le vom revedea, chiar si peste ani si ani. Multumim din suflet!

Fotograf Profesionist Nunta
Roxana Trif

Daca cautati un fotograf care va reaminteasca mereu ca nunta este despre voi si nu despre ceilalti atunci trebuie sa il alegeti pe Lucian!
Pune foarte mult accentul pe munca sa si gaseste solutii ptr orice situatie!
Multumim Lucian ptr ca ai contribuit la unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra!

Fotograf Profesionist Nunta
Nicoleta Chesar

Lucian este genial! Pe faza sa surprinda orice moment frumos! Noi am facut cea mai buna alegere ca l-am ales! Este un adevarat profesionist!
Iti multumim pentru colaborarea nemaipomenita si ca ai surprinzi in poze povestea noastra de dragoste!♥️

Fotograf Profesionist Nunta
Alexandra Zeldea

Joita Lucian deși au trecut 10 ani de la nunta nepoților mei , în acest weekend am avut deosebita placere sa vad același Om de un profesionalism,corectitudine ,atitudine și omenie cum rar mai întâlnești! Ești cel mai genial fotograf !!!Felicitări!! 👏👏👏
O adevărată artă în pozele tale!👏👏

Fotografie Si Filmare Profesionala De Nunta
Ioana Serban